Συχνές Ερωτήσεις

Η We Sell Your Car αναλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο και την προώθηση αυτοκινήτων ιδιωτών εξασφαλίζοντας για αυτούς την καλύτερη τιμή της αγοράς. Επίσης παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έτσι μετατρέπει την πώληση και αγορά μεταχειρισμένων σε μια εύκολη και διάφανη διαδικασία, χωρίς περιττή ταλαιπωρία, με πρωταρχικό στόχο το συμφέρον των ιδιοκτητών και την ικανοποίηση των αγοραστών.

Για τους ιδιοκτήτες

Μπαίνεις στο, site συμπληρώνεις τη φόρμα με τα απαραίτητα πεδία ανάλογα με τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του οχήματός σου, ανεβάζεις φωτογραφίες κι εμείς σου στέλνουμε μία δωρεάν εκτίμηση της τιμής πώλησης.
Αν είσαι ικανοποιημένος με αυτή, πατάς Αποδοχή και είσαι ήδη ένα βήμα πιο κοντά στο να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου! Αν έχεις απορίες ή η προτεινόμενη τιμή δεν είναι αυτή που επιθυμείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους συμβούλους πώλησης στο τηλέφωνο 2610 529 629.


Στη συνέχεια, είτε φέρνεις εσύ στις εγκαταστάσεις μας το αυτοκίνητό σου ή ερχόμαστε εμείς στο χώρο σου να το παραλάβουμε για τον τεχνικό έλεγχο. Θα το αποχωριστείς μόνο για λίγες ώρες!


Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο σύμβουλος πώλησης θα επικοινωνήσει μαζί σου ώστε να σε ενημερώσει για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου, να σου προτείνει μία τελική εκτίμηση και να καταλήξετε μαζί στην τιμή πώλησης ανάλογα με τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες!


Εμείς αναλαμβάνουμε να φωτογραφήσουμε επαγγελματικά το αυτοκίνητό σου σε έκθεση αυτοκινήτων (όπως όταν το πήρες καινούργιο!) και κατόπιν να αναρτήσουμε την αγγελία σε γνωστούς ιστότοπους πώλησης μεταχειρισμένων. Στη συνέχεια αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις να το οδηγείς ή προτιμάς να παραμείνει στις εγκαταστάσεις μας δωρεάν.


Ο αγοραστής βρέθηκε!!! Κανονίζουμε το ραντεβού και είσαι έτοιμος να αποχαιρετήσεις το αυτοκίνητό σου! Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατία της μεταβίβασης και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τα χρήματα μπαίνουν κατευθείαν στον λογαριασμό σου χωρίς κρυφές προμήθειες. Μόλις θυμήθηκες τα χρήματα που σου πρόσφεραν πριν τη We Sell Your Car και χαμογέλασες με ανακούφιση.

 • ΚΑΛΥΤΕΡΗ δυνατή τιμή πώλησης.
 • Εγγυημένη Τιμή 30 ημερών.
 • Τεχνικός Έλεγχος 220 σημείων του αυτοκινήτου σου.

Μεγαλύτερη πιθανότητα να σου κρατήσουμε το αυτοκίνητό σου, από όλα τα γνωστά site πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Γλιτώνεις τη γραφειοκρατία της μεταβίβασης.

 

Λαμβάνουμε πολύ χαμηλή, συμφωνημένη εκ των προτέρων αμοιβή ώστε το σύνολο της τιμής πώλησης να αποδίδεται σε εσένα, χωρίς κρυφές προμήθειες.

Μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου από την ευκολία του σπιτιού σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κινητό σου!

 

 

Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα αρκεί να μας δώσεις μόνο λίγο τηλεφωνικό χρόνο. Ερχόμαστε, παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητό σου, το ελέγχουμε, το φωτογραφίζουμε επαγγελματικά, συμφωνούμε στην τιμή και αναρτούμε την αγγελία πώλησης.

 

 

Στη συνέχεια στο επιστρέφουμε ή αν προτιμάς μπορούμε να το κρατήσουμε στις εγκαταστάσεις μας για επίδειξη στους υποψήφιους αγοραστές.

Με την We Sell Your Car γλιτώνεις την ταλαιπωρία καθώς προσφέρουμε προσωπικό σύμβουλο πώλησης, ο οποίος αναλαμβάνει την προώθηση του αυτοκινήτου σου και την επικοινωνία με τους υποψήφιους αγοραστές χωρίς εσύ να χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο σε περιττά τηλέφωνα, παζάρια και ραντεβού που δεν καταλήγουν πουθενά. Επίσης σου εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης, την οποία ΕΣΥ καθορίζεις.


Ακόμα, αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες πωλήσεις καθώς προσφέρουν στον υποψήφιο αγοραστή δυνατότητα χρηματοδότησης, κάτι το οποίο ένας ιδιώτης δεν μπορεί, επίσης είμαστε μία εταιρεία που έχει πραγματοποιήσει πιστοποιημένο τεχνικό έλεγχο και έχει αναλάβει την επαγγελματική προώθηση του αυτοκινήτου σου όπου θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό αγοραστών.


Τέλος, γλιτώνεις όλη τη γραφειοκρατία της μεταβίβασης.

Ο έμπορος το πιθανότερο είναι να παρατήσει το αυτοκίνητό σου σε μία άκρη να σκονίζεται περιμένοντας έναν ουρανοκατέβατο αγοραστή ενώ προσπαθεί να βγάλει από την πώληση το μεγαλύτερο δυνατό για αυτόν κέρδος και να δώσει σε σένα ένα μόνο μερίδιο της τιμής. Η αντιπροσωπεία θα κρατήσει το αυτοκίνητό σου σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την πραγματική του αξία.

 

Αντίθετα, στη We Sell Your Car θέλουμε να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου όσο θέλεις και εσύ και όσο πραγματικά αξίζει και όχι απλά να απαλλαγείς από αυτό.

Εσύ και μόνο εσύ. Εσύ κόπιασες να το αγοράσεις, εσύ θα αποφασίσεις πόσο θα το πουλήσεις. Εμείς έχουμε τη γνώση και τον τρόπο να σε βοηθήσουμε να πετύχεις την καλύτερη δυνατή τιμή και να λάβεις όλο το ποσό, χωρίς κρυφές προμήθειες.

Γιατί είναι θυγατρική του ομίλου Λάτσης Α.Ε που έχει εμπειρία μισού σχεδόν αιώνα στο χώρο της αυτοκίνησης με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Επίσης, η διαδικασία ελέγχου και πώλησης του αυτοκινήτου σου διασφαλίζεται με πιστοποίηση ποιότητας ISO.

Για τους αγοραστές

 • Μεταχειρισμένα με πιστοποιημένο τεχνικό έλεγχο 220 σημείων (διαγνωστικό έλεγχο, έλεγχο φανοποιίας, μηχανικό έλεγχο, test drive).
 • Πλήρης έλεγχος ιστορικού.
 • Δυνατότητα παράδοσης με ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ.
 • Παράδοση με βιολογικό καθαρισμό.
 • Πολύ χαμηλή τιμή αγοράς.
 • Γλιτώνεις ταλαιπωρία και γραφειοκρατία.
 • Δυνατότητα χρηματοδότησης.
 • Δυνατότητα αποστολής στον χώρο σου πανελλαδικά.
 • Δυνατότητα ασφάλισης του αυτοκινήτου σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο πιστοποιημένος έλεγχος 220 σημείων και ο έλεγχος του ιστορικού του οχήματος δε θα αφήσει τίποτα κρυφό.

Φυσικά και μπορείς πως αλλιώς θα σιγουρευτείς ότι σου ταιριάζει. Εμείς βέβαια το έχουμε οδηγήσει πριν από σένα ώστε ένας έμπειρος μηχανικός να διαπιστώσει θέματα που δεν μπορεί να καταλάβει ένας οδηγός.

Όχι τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Εσύ θα έρθεις να παραλάβεις το αυτοκίνητό σου έτοιμο να το οδηγήσεις.

Εμείς αναλαμβάνουμε τα πάντα. Υπάρχει δυνατότητα γενικού service με την παράδοση, βιολογικού καθαρισμού και πλήρης κάλυψη after-sales.

Σε 2 – 3 μέρες το αυτοκίνητο θα είναι μεταβιβασμένο στο όνομά σου και έτοιμο να το οδηγήσεις.

Φυσικά διαλέγεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για την ποιότητα του αφού ο πιστοποιημένος έλεγχος σου προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και σε λίγες μέρες το αυτοκίνητο θα είναι στην πόρτα σου.

Είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς σχετικά με την αγορά ή πώληση του αυτοκινήτου σου. Οι χαμηλότερες τιμές με την μεγαλύτερη εγγύηση. Τηλεφώνησέ μας, στείλε μας μήνυμα ή επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας.
Η απόλυτη υπηρεσία για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε 220 σημεία με πιστοποίηση ISO.