Κριτήρια Επιλογής Αυτοκινήτου

Ο καθένας μπορεί να πουλήσει το αυτοκίνητό του μέσω της We Sell Your Car και να πάρει τα χρήματα που πιστεύει αυτός ότι αξίζει το αυτοκίνητό του. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις:

 

α) Χρονολογία
Σύμφωνα με την πολιτική εγγύησης της εταιρείας μας καθώς και τους όρους χρηματοδότησης αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω τράπεζας, η παλαιότητα του οχήματος δεν μπορεί να ξεπερνά τα 12 έτη. Έτσι διασφαλίζεται η ταχύτητα της επίτευξης της πώλησης καθώς οι αγοραστές προτιμούν νεότερα αυτοκίνητα, ενώ και εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα αυτών και των υπηρεσιών μας.

 

β) Κατάσταση
Το πλήρες ιστορικό service και βλαβών στο γνήσιο βιβλίο του κατασκευαστή είναι απαραίτητο να προσκομιστεί κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Επίσης αυτοκίνητα με μη επισκευασμένη μηχανολογική ζημιά ή με τρακαρισμένο σασί δεν είναι αποδεκτά. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του οχήματος πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και τα λάστιχα να είναι πρόσφατου έτους.

Για την ώρα* η περιοχή εξυπηρέτησης της We Sell Your Car περιλαμβάνει περιοχές σε μια ακτίνα 70 χλμ από το κέντρο της πόλη των Πατρών.

 

Πιο συγκεκριμένα :
• Στην Πελοπόννησο εξυπηρετούμε τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας.
• Στα Ιόνια Νησιά την Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Λευκάδα
• Στην Στερεά Ελλάδα τους νόμους Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας.

 

*Σύντομα στην πόλη σου.
Φροντίζουμε να φτάσουμε το γρηγορότερο δυνατό στην περιοχή σου κρατώντας όμως πάντα ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς σχετικά με την αγορά ή πώληση του αυτοκινήτου σου. Οι χαμηλότερες τιμές με την μεγαλύτερη εγγύηση. Τηλεφώνησέ μας, στείλε μας μήνυμα ή επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας.
Η απόλυτη υπηρεσία για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε 220 σημεία με πιστοποίηση ISO.