Η Εταιρεία

Η We Sell Your Car δημιουργήθηκε ώστε να γυρίσει σελίδα στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν το αυτοκίνητο τους, είτε ταλαιπωρούνται προσπαθώντας να βρουν μόνοι τους τον υποψήφιο αγοραστή, είτε συμβιβάζονται με πολύ χαμηλότερες τιμές από την πραγματική αξία του αυτοκινήτου τους, καθώς οι περισσότεροι έμποροι μεταχειρισμένων ή οι αντιπροσωπείες έχουν ως πρωταρχικό στόχο το προσωπικό τους κέρδος και όχι το συμφέρον του πελάτη.

 
Από την άλλη οι υποψήφιοι αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων δελεάζονται με τις χαμηλές τιμές και τις “καλές ευκαιρίες” που όμως συχνά κρύβουν αναξιόπιστα και κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα. Με το We Sell Your Car όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

Η We Sell Your Car δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων που έχει μεγαλώσει στο χώρο του αυτοκινήτου και έχει δει πολλές φορές ανθρώπους να αγοράζουν αυτοκίνητα και ο θησαυρός τους να αποδεικνύεται άνθρακας ή άλλες φορές ιδιοκτήτες να ανταλλάσσουν την περιουσία τους έναντι πινακίου φακής.

Βρείτε μας

Αλλάζουμε τα Δεδομένα

"
Η We Sell Your Car αλλάζει τα δεδομένα στα μεταχειρισμένα και βάζει ως το πρωταρχικό στόχο το συμφέρον των ιδιοκτητών και την ικανοποίηση των αγοραστών! Βάζουμε πάνω απ’ όλα εσένα!
"

Θέλεις να πουλήσεις;

Εσύ αποφασίζεις την τιμή και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Έχεις ένα προσωπικό σύμβουλο πώλησης που θα σου λύσει όλες σου τις απορίες. 

Θέλεις να αγοράσεις;

Εσύ διαλέγεις από μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων αυτό που σου αρέσει κι εμείς σου εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα της αγοράς!

Τέρμα πια τα γυρισμένα χιλιόμετρα, τα κρυφά τρακαρίσματα και η κακή συντήρηση.

Έχεις απορίες; Όχι πια!

Η We Sell Your Car αναλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο και την προώθηση αυτοκινήτων ιδιωτών εξασφαλίζοντας για αυτούς την καλύτερη τιμή της αγοράς.

 

Επίσης παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

 

Έτσι μετατρέπει την πώληση και αγορά μεταχειρισμένων σε μια εύκολη και διάφανη διαδικασία, χωρίς περιττή ταλαιπωρία, με πρωταρχικό στόχο το συμφέρον των ιδιοκτητών και την ικανοποίηση των αγοραστών.

Μπαίνεις στο site συμπληρώνεις τη φόρμα με τα απαραίτητα πεδία ανάλογα με τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του οχήματός σου, ανεβάζεις φωτογραφίες κι εμείς σου στέλνουμε μία δωρεάν εκτίμηση της τιμής πώλησης.
Αν είσαι ικανοποιημένος με αυτή, πατάς Αποδοχή και είσαι ήδη ένα βήμα πιο κοντά στο να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου! Αν έχεις απορίες ή η προτεινόμενη τιμή δεν είναι αυτή που επιθυμείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους συμβούλους πώλησης στο τηλέφωνο 2610529629.

 

Στη συνέχεια, είτε φέρνεις εσύ στις εγκαταστάσεις μας το αυτοκίνητό σου ή ερχόμαστε εμείς στο χώρο σου να το παραλάβουμε για τον τεχνικό έλεγχο. Θα το αποχωριστείς μόνο για λίγες ώρες!

 

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο σύμβουλος πώλησης θα επικοινωνήσει μαζί σου ώστε να σε ενημερώσει για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου, να σου προτείνει μία τελική εκτίμηση και να καταλήξετε μαζί στην τιμή πώλησης ανάλογα με τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες!

 

Εμείς αναλαμβάνουμε να φωτογραφήσουμε επαγγελματικά το αυτοκίνητο σου σε έκθεση αυτοκινήτων (όπως όταν το πήρες καινούργιο!) και κατόπιν να αναρτήσουμε την αγγελία σε γνωστούς ιστότοπους πώλησης μεταχειρισμένων. Στη συνέχεια αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις να το οδηγείς ή προτιμάς να παραμείνει στις εγκαταστάσεις μας δωρεάν.

 

Ο αγοραστής βρέθηκε!!! Κανονίζουμε το ραντεβού και είσαι έτοιμος να αποχαιρετήσεις το αυτοκίνητο σου! Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατία της μεταβίβασης και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τα χρήματα μπαίνουν κατευθείαν στον λογαριασμό σου χωρίς κρυφές προμήθειες. Μόλις θυμήθηκες τα χρήματα που σου πρόσφεραν πριν τη We Sell Your Car και χαμογέλασες με ανακούφιση.

Με τη We Sell Your Car γλιτώνεις την ταλαιπωρία καθώς σου προσφέρουμε προσωπικό σύμβουλο πώλησης, ο οποίος αναλαμβάνει την προώθηση του αυτοκινήτου σου και την επικοινωνία με τους υποψήφιους αγοραστές χωρίς εσύ να χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο σε περιττά τηλέφωνα, παζάρια και ραντεβού που δεν καταλήγουν πουθενά.
Επίσης σου εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης, την οποία εσύ καθορίζεις.


Ακόμα, αυξάνονται οι πιθανότητες πώλησης καθώς μία εταιρεία που έχει πραγματοποιήσει πιστοποιημένο τεχνικό έλεγχο και έχει αναλάβει την επαγγελματική προώθηση του αυτοκινήτου σου έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό αγοραστών.


Τέλος, γλιτώνεις όλη την γραφειοκρατία της μεταβίβασης.

Εσύ και μόνο εσύ. Εσύ κόπιασες να το αγοράσεις, εσύ θα αποφασίσεις πόσο θα το πουλήσεις. Εμείς έχουμε τη γνώση και τον τρόπο να σε βοηθήσουμε να πετύχεις την καλύτερη δυνατή τιμή και να λάβεις όλο το ποσό, χωρίς κρυφές προμήθειες.

  • Μεταχειρισμένα με πιστοποιημένο τεχνικό έλεγχο 220 σημείων(διαγνωστικό έλεγχο, έλεγχο φανοποιίας, μηχανικό έλεγχο, testdrive).
  • Πλήρης έλεγχος ιστορικού.
  • Δυνατότητα παράδοσης με ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ.
  • Παράδοση με βιολογικό καθαρισμό.
  • Πολύ χαμηλή τιμή αγοράς.
  • Γλιτώνεις ταλαιπωρία και γραφειοκρατία.
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης.
  • Δυνατότητα αποστολής στον χώρο σου πανελλαδικά.
  • Δυνατότητα ασφάλισης του αυτοκινήτου σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Πλήρης κάλυψη after sales service.

Γιατί είναι θυγατρική του ομίλου Λάτσης Α.Ε που έχει εμπειρία μισού σχεδόν αιώνα στο χώρο της αυτοκίνησης με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Επίσης, η διαδικασία ελέγχου και πώλησης του αυτοκινήτου σου διασφαλίζεται με πιστοποίηση ποιότητας ISO.

Είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς σχετικά με την αγορά ή πώληση του αυτοκινήτου σου. Οι χαμηλότερες τιμές με την μεγαλύτερη εγγύηση. Τηλεφώνησέ μας, στείλε μας μήνυμα ή επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας.
Η απόλυτη υπηρεσία για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε 220 σημεία με πιστοποίηση ISO.